+OVER ONS

Wie is Humphry's?
It’s all about the details

Humphry’s is jouw partner voor metalen gevelbekleding. Met het grootste belang aan een open en transparante communicatie en een vlotte projectopvolging garanderen we een sublieme high-end afwerking.

over ons

Het team van Humphry’s bestaat uit Tom De Backer, Ron Dezutter en Viktor Devlies. Samen werken ze vanuit een gemeenschappelijke passie voor architectuur. Daarin zijn ze ervan overtuigd dat metalen gevelbekleding een meerwaarde biedt aan het Belgisch architecturaal landschap.
De naam Humphry’s is een ode aan Davy Humphry, de ontdekker van aluminium.

onze expertise

Humphry’s legt zich toe op maatwerk, hierbij gebruiken we onze jarenlange ervaring in het opmeten, uittekenen en coördineren van complexe en uitdagende projecten.
Voor de verwerking en behandeling van al onze bekleding werken we enkel samen met kwaliteitsvolle leveranciers. Zo garanderen we keer op keer duurzame en kwaliteitsvolle gevelbekleding.

onze aanpak

We streven ernaar om de architect of bouwpartner advies te geven waar nodig. Voor we beginnen aan de uitvoering van een project, zorgen we ervoor dat zowel de grote lijnen als de details concreet vastliggen.
Wij zijn een partner en hechten het grootste belang aan projectopvolging. Een geschikte afwerking met een high-end resultaat is een kwestie van transparante communicatie, ervaring én technische kennis. Drie eigenschappen die Humprhy’s karakteriseert.

Geïnteresseerd?
Contacteer ons

Wens je meer informatie over onze werkwijze, wil je vrijblijvend kennismaken of heb je een specifieke vraag over hoe wij jou van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.