HOTTOPIC HUMPHRYS WAREGEM 5

Geprofileerde aluminium
gevelbekleding

Het speelse karakter van reliëf

Wil je graag een dynamisch karakter aan een woning of project toevoegen? Dan is geprofileerde gevelbekleding zeker een optie. Net het reliëf in deze afwerking zorgt voor speelse elegantie, telkens met oog op kwaliteit en een high-end look-and-feel. Dit type bekleding kan je toepassen op elke gevel.

Kies voor een karaktervolle geprofileerde gevelbekleding of combineer met een vlakke gevelbekleding voor speelse elegantie.

HOTTOPIC_HUMPHRYS_LENNIK-4
HOTTOPIC HUMPHRYS WAREGEM 4

Sterkte van aluminium

Geprofileerde gevelafwerking vervaardigen we uitsluitend in aluminium. Het is een kwaliteitsvol materiaal en heeft een lange levensduur. Het is tegelijk licht én sterk. Onze bedrijfsnaam Humphry’s (naar Davy Humphry ontdekker van aluminium) verklapt het al enigszins: wij werken graag met dit metaal. Wij bieden vier verschillende profielen aan die elk op hun manier het ontwerp zijn eigen karakter geeft.

Verschillende oppervlaktebehandelingen

Afhankelijk van de eigenschappen van het project en het visuele aspect geven we advies over de afwerking. Er zijn verschillende oppervlaktebehandelingen voor aluminium gevelbekleding – zoals anodiseren, poederlakken – die elk hun eigen kenmerken hebben. Kies naargelang de gewenste uitstraling. Een realisatie met een unieke, eigenzinnige look is alvast een garantie.

"Het reliëf in deze gevelbekleding zorgt voor een elegant lijnenspel."

Afwerking on point

Laat een elektrische poort of deur mee verwerken in de gevelbekleding. Zo zorgen we voor een verzorgde en naadloze totaalafwerking van jouw project. Ook videofonie, verlichting, verluchtingssleuven zijn perfect integreerbaar. Wij luisteren naar jouw wensen en integreren deze op maat.

Volledig verlucht systeem

Met onze eigen ontwikkelde achterstructuur zorgen we steeds voor een geventileerde spouw. Zo blijft het condensatievocht dat kan ontstaan achter de profielen nooit gevangen zitten en kan deze steeds verluchten.

Wij zijn een uitvoerende en adviserende partner

Wij zorgen niet alleen voor de productie en uitvoering van de gevelbekleding van een project, wij adviseren je ook. Enkel zo komen we tot een hoogstaand resultaat dat niets aan je wensen overlaat.

Niet gevonden wat je zocht?

Wens je meer informatie over geprofileerde gevelbekleding? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.