HOTTOPIC HUMPHRYS ZOTTEGEM 6

Vlakke metalen
gevelbekleding

Het flexibele karakter van plooiwerk

Dankzij het flexibele karakter van plooiwerk zijn de mogelijkheden oneindig. Kies uit verschillende kleuren, vormen, metalen en soorten afwerkingen. Met onze jarenlange ervaring geven wij raad inzake de technische specificaties zodat het totaalplaatje volledig klopt.

Kies voor een strakke, vlakke gevelbekleding of combineer met een geprofileerde gevelbekleding voor speelse elegantie.

HOTTOPIC HUMPHRYS WAREGEM 9
HOTTOPIC HUMPHRYS KAPRIJKE 4

Moderne look van aluminium plooiwerk

Aluminium plooiwerk geeft net dat tikkeltje extra aan jouw project. Het is een high-end afwerking die duurzaam is én voor een hedendaagse look zorgt. Pas deze aan naargelang de wensen van jouw project. Wij helpen je graag verder om jouw ontwerp om te zetten naar een realistische uitwerking.

Volledig verlucht systeem met ruimte voor isolatie

Met onze eigen ontwikkelde achterstructuur zorgen we steeds voor een geventileerde spouw. Zo blijft het condensatievocht dat kan ontstaan achter het plooiwerk nooit gevangen zitten en kan deze steeds verluchten.

Door de slanke opbouwdikte van het totale systeem is er steeds ruimte om maximaal te isoleren. Deze gevelbekleding is duurzaam en makkelijk te onderhouden.

"Vlakke gevelbekleding heeft een moderne look én een hoge afwerkingsgraad."

Verschillende afwerkingen en metalen mogelijk

Vlakke platen kan je zowel gebruiken bij projecten met een bestaande gevel als nieuwbouwprojecten waarbij het plaatwerk rechtstreeks als gevel fungeert. Er is keuze uit o.a. aluminium (poederlak, anodisatie,…), Alucobond, cortenstaal, RVS, thermisch verzinkt staal

Ook mogelijk als interieurafwerking

Ons maatwerk kunnen we ook toepassen op jouw interieur. We gaan graag de uitdaging aan om mee te werken aan een spannend en vernieuwend ontwerp. Denk maar aan wandbekleding, trapbekleding, bekleding van kolommen tot zelfs meubilair.

Afwerking on point

Kies voor een verzorgde afwerking door een elektrische poort of deur te verwerken in de gevelbekleding. Ook het inwerken van videofonie, verlichting, bewegingssensoren of verluchtingssleuven zijn een optie. Zo zorgen we voor een naadloze totaalafwerking van jouw project. Wij luisteren naar jouw wensen en integreren deze op maat.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.